Ilse van Loon Film + Foto

Professionele Film + Foto

Ilse van Loon Film + Foto: Maakt, verspreid indrukwekkende en doeltreffende films en foto’s.
Er wordt gewerkt vanuit de kernwaarde: Puur, Zuiver, Eerlijk.

Ik maakt journalistieke en inhoudelijke films: van documentaires tot bedrijfsfilms en filmportretten. Voor mij is filmen “schrijven met beelden” Bekijk hier mijn portfolio

Weg met die ellenlange verhalen, communiceer met bewegende beelden. Daarmee laat je in één klap zien, hoe fantastisch jouw bedrijf, evenement of organisatie is. Lees meer over mij

Voor mij gaat fotograferen om het vangen van de sfeer en het gevoel van het moment. Ben je opzoek naar een fotograaf voor een reportage, portretfoto, familiefoto, documentatie of gewoon heel nieuwsgierig naar wat ik maak.  Bekijk hier mijn portfolio