Beroepenvideo’s voor het SBB

Beroepenvideo’s: In opdracht van TVMC – The Video Marketing Company werk ik momenteel aan de productie voor het SBB als cameravrouw.

We maken korte video’s die aankomende studenten, ouders en bedrijven te informeren over alle werkzaamheden van een praktijkberoep. De productie taken worden door TVMC en SBB uitgevoerd. Op locatie ben ik verantwoordelijk voor de Regie, Camera en Geluid. Vervolgens worden de films op kantoor gemonteerd tot volledige video’s.

In 2017 zijn we begonnen met 150 beroepenvideo’s. Van bakker tot tegelzetter, kapper, loodgieter, havenlogistiek medewerker tot pedicure. Inmiddels heb ik heel veel beroepen inbeeld gebracht bij verschillende bedrijven. Echt een super project !

Maar wat is het SBB eigenlijk:

Studenten de beste praktijkopleidingen aanbieden met positief uitzicht op een baan. Dit is het doel van de stichting Samenwerken Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Het SBB verbindt het bedrijfsleven en het middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Ze zorgen ervoor dat mbo-opleidingen de gewenste kennis en vaardigheden leren aan studenten.

 

#behindthescenes#instagram.
Nu op naar de volgende 150 beroepenvideo’s in 2018, zin in!
nieuwsgierig bekijk volg mij via Instragram en/of Facebook.