Contact Ilse van Loon
  LinkedIn
 

Facebook

Instagram

E-mail info@ilsevanloon.com
Tel.nr 0652227765
KvK 56098545

Interesse in één van mijn diensten?? Neem vrijblijvend contact op. Ik luister graag naar uw wensen.

Bel, mail of kom langs!

 

Contactformulier
Bezig met versturen

In kader van ons 85 jarig bestaan van Den Hoed Aannemers.

Heeft Ilse voor ons twee prachtige bedrijfsfilms gemaakt. Wij zijn werkzaam op gebied van restauratie van rijks monumentale panden en onderhoudswerkzaamheden in de volle breedte.

Op voortreffelijke wijze neemt ze de kijker mee en worden ze deelgenoot van de passie en het vakmanschap van onze medewerkers. Ook weet ze eenvoudig bestaand foto materiaal te integreren in de nieuwe filmopnames.

Oprecht trots op het eindresultaat. Van harte aanbevolen.

Gerard den Hoed

Directeur, Den Hoed Aannemers B.V.

”Wanneer een kind wordt doorverwezen naar het speciaal basisonderwijs hebben de ouders vaak grote zorgen over de ontwikkeling van hun kind.”

Ik zocht naar iemand om onze werkwijze op de Heldringschool kort en krachtig in beeld te brengen middels een filmpje. Ik zag er wel enigszins tegenop om iemand die de kinderen niet kennen, inclusief camera, in de school rond te laten lopen. Echter, Ilse is in staat om de kleur van het behang aan te nemen en compleet onzichtbaar haar werk te doen. Ze heeft eindeloos geduld en voelt haarfijn aan hoe ze de kinderen de camera kan laten vergeten. Ilse is in staat om precies de juiste vragen te stellen zodat de beelden ondersteund worden door pakkende tekst. Ilse verstaat haar vak, geeft goede adviezen en daarbij, niet onbelangrijk, heeft ze veel plezier in wat ze doet! Het filmpje geeft een mooie weergave van onze school; je ziet wat we doen en blijkbaar ook hoe het voelt. Een van de kinderen verwoordde het als volgt: ‘juf, ik krijg een beetje tranen van blijheid als ik dit filmpje zie’.

Mariëtte Vink

Directeur, SBO Heldringschool

Ilse heeft voor het Expertisecentrum Technische Innovatie op succesvolle wijze een reeks van 5 interviewfilmpjes geproduceerd. Op een persoonlijke en prettige manier heeft zij de interviews afgenomen en stelde op het juiste moment de juiste vragen. Er is goed stilgestaan bij de voorbereiding en het editen, wat je kunt zien in het eindresultaat. Ik kan daarom Ilse zeker aanbevelen.

Sandra in 't Groen

Communicatieadviseur, Avans Hogeschool

Ik ben zelden zo’n film talent als Ilse tegengekomen. Ze is ontzettend creatief en weet met weinig informatie tot een mooi visueel concept te komen. Wat velen voor haar niet voor elkaar kregen lukte Ilse wel. Zij maakte een indrukwekkende documentaire film dat perfect laat zien wat wij met onze organisatie doen. Het was een erg plezierige samenwerking! Filmtitel: Welkom aan boord.

Nicole van Zwienen

Pr & Marketing, Zeilschip de Eendracht

Met Ilse als cameravrouw en editor hebben we een veiligheidsfilm gemaakt. Haar achtergrond als documentairemaker kwam prima van pas om met gelegenheidsacteurs (we werken altijd met echte medewerkers) een boeiend beeldverhaal te maken. Ook onze klant ervoer haar aanpak als fris en slagvaardig..

Fred Aarsen

Eigenaar en adviseur, Sakmay Communicatie

Ik kan Ilse van harte aanbevelen. Ze is een bevlogen vakvrouw die gaat voor een optimaal creatief resultaat en daarbij de doelstelling van de opdrachtgever helder voor ogen houdt, zowel bij video- als fotografieproducties. Haar aanpak is praktisch, ze is recht door zee en erg prettig om mee samen te werken.

Wendy Haeck-Veth

Marketing en communicatie , Banketbakkerij de Vlaam - Kamphuisen Siroopwafelfabriek