Contact Ilse van Loon
  LinkedIn
 

Facebook

Instagram

E-mail info@ilsevanloon.com
Tel.nr 0652227765
KvK 56098545

Interesse in één van mijn diensten?? Neem vrijblijvend contact op. Ik luister graag naar uw wensen.

Bel, mail of kom langs!

 

Contactformulier
Bezig met versturen

Ilse heeft voor het Expertisecentrum Technische Innovatie op succesvolle wijze een reeks van 5 interviewfilmpjes geproduceerd. Op een persoonlijke en prettige manier heeft zij de interviews afgenomen en stelde op het juiste moment de juiste vragen. Er is goed stilgestaan bij de voorbereiding en het editen, wat je kunt zien in het eindresultaat. Ik kan daarom Ilse zeker aanbevelen.

Sandra in 't Groen

Communicatieadviseur, Avans Hogeschool

”Wanneer een kind wordt doorverwezen naar het speciaal basisonderwijs hebben de ouders vaak grote zorgen over de ontwikkeling van hun kind.”

Ik zocht naar iemand om onze werkwijze op de Heldringschool kort en krachtig in beeld te brengen middels een filmpje. Ik zag er wel enigszins tegenop om iemand die de kinderen niet kennen, inclusief camera, in de school rond te laten lopen. Echter, Ilse is in staat om de kleur van het behang aan te nemen en compleet onzichtbaar haar werk te doen. Ze heeft eindeloos geduld en voelt haarfijn aan hoe ze de kinderen de camera kan laten vergeten. Ilse is in staat om precies de juiste vragen te stellen zodat de beelden ondersteund worden door pakkende tekst. Ilse verstaat haar vak, geeft goede adviezen en daarbij, niet onbelangrijk, heeft ze veel plezier in wat ze doet! Het filmpje geeft een mooie weergave van onze school; je ziet wat we doen en blijkbaar ook hoe het voelt. Een van de kinderen verwoordde het als volgt: ‘juf, ik krijg een beetje tranen van blijheid als ik dit filmpje zie’.

Mariëtte Vink

Directeur, SBO Heldringschool

Ik ben zelden zo’n film talent als Ilse tegengekomen. Ze is ontzettend creatief en weet met weinig informatie tot een mooi visueel concept te komen. Wat velen voor haar niet voor elkaar kregen lukte Ilse wel. Zij maakte een indrukwekkende documentaire film dat perfect laat zien wat wij met onze organisatie doen. Het was een erg plezierige samenwerking! Filmtitel: Welkom aan boord.

Nicole van Zwienen Pr & Marketing van Zeilschip de Eendracht

Ik kan Ilse van harte aanbevelen. Ze is een bevlogen vakvrouw die gaat voor een optimaal creatief resultaat en daarbij de doelstelling van de opdrachtgever helder voor ogen houdt, zowel bij video- als fotografieproducties. Haar aanpak is praktisch, ze is recht door zee en erg prettig om mee samen te werken. Wendy Haeck-Veth

Marketing en communicatie , Banketbakkerij de Vlaam

Met Ilse als cameravrouw en editor hebben we een veiligheidsfilm gemaakt. Haar achtergrond als documentairemaker kwam prima van pas om met gelegenheidsacteurs (we werken altijd met echte medewerkers) een boeiend beeldverhaal te maken. Ook onze klant ervoer haar aanpak als fris en slagvaardig. Fred Aarsen

Specialist communicatie en arbeidsveiligheid, Salmay Communicatie

Aan Ilse is de opdracht gegeven om in een film alle informatie bij elkaar te brengen
( ” kunstproject: De Slag om de Grebbeberg”)  Ze maakte een mooi samenspel van woorden en beelden. De film heeft hierdoor waarde voor alle betrokken partijen. Het samenwerken met Ilse was plezierig vanwege haar professionele werk en voortvarendheid. Filmtitel: ” Fragmenten en patronen”.

Jacqueline van Kempen

Communicatieadviseur, Gemeente Utrecht