Ilse van Loon Film & Fotografie

In mijn werk met Ilse van Loon Film & Fotografie maak ik mij sterk voor het vertellen van onbekende verhalen. En wil ik  de realiteit eerlijk en puur tonen.

Eerlijk betekent voor mij dat ik het onderwerp laat zien zonder opsmuk, de naakte waarheid. Dit alles met respect en waarde voor mijn onderwerp.

Mijn werk is puur. Zuiver.
Alle feiten op een rij, om de kijker te informeren en zelf de gelegenheid te geven om het verhaal kleur te geven en een standpunt in te nemen. Ik geloof erin dat ik op deze manier de essentie van het onderwerp en de boodschap helder en krachtig overbreng.

Voordat ik aan het werk ga, is het voor mij belangrijk om mijn onderwerp van alle kanten te bekijken en een ‘’kijkje’’ te nemen in het hoofd van de opdrachtgever. Zo leer ik mijn onderwerp en opdracht kennen. En ben ik in staat om mijn uitgangspunten ‘eerlijk’ en ‘puur’ uit te dragen in mijn werk.

Ilse van Loon fotografie

Ilse van Loon Fotografie

Opdrachtgevers

In de afgelopen jaren heb ik met veel trots en waardering voor diverse bedrijven. Instanties, musea, scholen en particulieren gewerkt. Het mooie aan film & Fotografie is dat je continu weer met verschillende onderwerpen en situaties te maken krijgt, Dat maakt mijn beroep zo ongelofelijk mooi.

Lijst van opdrachtgevers

Curriculum Vitae