Ilse van Loon Film + Foto

 

Ilse van Loon Film + Foto. Ik help organisaties, bedrijven, musea, instanties, scholen om sterk te communiceren met film + foto. Het begint allemaal met een intake gesprek waarbij u de wensen kenbaar maakt. Het is voor mij belangrijk om het onderwerp van alle kanten te bekijken en een ‘’kijkje’’ te nemen in het hoofd van de opdrachtgever. Zo leer ik mijn onderwerp en opdracht kennen. Samen met u bekijken we de beste manier om de boodschap te vertalen in beeld. Of dit nou een film of stilstaand beeldmateriaal is ik ga voor kwaliteit.

Ik werk vanuit de kernwoorden Puur & Eerlijk.
Eerlijk betekent voor mij dat ik het onderwerp laat zien zonder opsmuk. Dit alles met respect en waarde voor mijn onderwerp.

Mijn werk is PUUR &  ZUIVER

 

Opdrachtgevers

In de afgelopen jaren heb ik met veel trots en waardering voor diverse bedrijven, instanties, musea, en scholen gewerkt. Het mooie aan mijn vak is dat je continu weer met verschillende onderwerpen, situaties en mensen te maken krijgt. Geen dag is hetzelfde. En dat zorgt ervoor dat je continue scherp blijft. Ik heb echt een ongelofelijk mooi vak.

Lijst van opdrachtgevers

Curriculum Vitae