SBO Heldringschool – We zijn er weer!

11 mei was de herstartdag, de scholen gaan weer open. Voor het speciaal onderwijs de Heldringschool betekend dat ze weer helemaal open moeten. Naast blijdschap, zijn er ook zorgen bij ouders/verzorgers. Hoe ziet de school er nu uit?  Welke maatregelen heeft de school getroffen. Is het er wel veilig?

11 en 12 mei gebruikte de school voornamelijk om de school ”Corona-proef” te maken. De klaslokalen weer gezellig in te richten zodat de kinderen zich straks meer dan welkom voelen.

Filmen

Voor SBO Heldringschool maakte ik een korte film: Hoe de school zijn aanpassingen heeft gedaan. Zo kunnen de ouders/verzorgers alvast online zien hoe de school eruit ziet. De film werd per WhatsApp verstuurd en staat online op de homepage van de school.

En zo te horen is de school er erg blij mee: ”Het welkom terug filmpje heeft super gewerkt! We hebben daar veel  positieve reacties op gehad. We verwijzen nu steeds naar het filmpje als ouders vragen hebben over hoe het nu gaat, of het wel schoon en veilig is. Echt heel blij mee!” – Mariette Vink